Компанија "Аптив" запошљава нове раднике

Компанија "Аптив" ће током јула запошљавати нове раднике, с обзиром на то да за потребе једног озбиљног пословног партнера отвара нову фабрику у Новом Саду, саопштено је из компаније.

"Аптив" запошљава раднике из места Врбаса, Бачког Доброг Поља, Степановићева, Куцуре, Савиног Села и других и свим радницима обезбеђен је аутобуски превоз од места боравка до радног места и назад. Уколико желите да осигурате себи стално запослење у интернационалној компанији, можете позвати број телефона 060/889-25-34 и пријавити се још данас за посао. Такође, своју радну биографију можете послати на е-маил: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Кратку биографију можете послати и поштом или лично донети у фабрику. Фабрика се налази у индустријској зони Север II, Привредникова 20, 21000 Нови Сад. Отворена радна места на која можете конкурисати су: радник у производњи, радник на достави материјала, радник на Комакс машини, магационер и мајстор у одржавању", стоји у позиву "Аптива".

"Нудимо редовну месечну зараду, плаћени оброк и регрес и осмочасовно радно време са две паузе у току дана. Организован је бесплатан превоз од места становања до посла и назад. Обезбеђен је и новчани бонус за постигнути тимски резултат. Имамо организоване обуке за рад у нашој фабрици, савремено опремљен и климатизован простор, кантину са топлим и хладним оброцима, обезбеђену опрему за безбедан рад и амбуланту у кругу фабрике. Очекује вас и новчана надокнада за сваког кандидата који се запосли по вашој препоруци, као и могућност напредовања и повећања основне зараде", поручују из компаније "Аптив". "Аптив" је глобални лидер и једна од највећих светских компанија у области добављача аутомобилске индустрије. 

КУЛТУРА

Милан Мицић добитник књижевне награде "Карољ Сирмаи"

13. дец 2019. КУЛТУРА

Милан Мицић добитник књижевне награде "Карољ Сирмаи"

Писац Милан Мицић овогодишњи је добитник књижевне награде...

Теолог Горан Шарић гост Народне библиотеке

12. дец 2019. КУЛТУРА

Теолог Горан Шарић гост Народне библиотеке

Народна библиотека "Данило Киш" организоваће у понедељак...

"Срби из Бугарске – поново у отаџбини"

07. дец 2019. КУЛТУРА

"Срби из Бугарске – поново у отаџбини"

Пројекат "Срби из Бугарске – поново у отаџбини" биће пред...

Од уторка изложба слика Мие Арсенијевић

14. нов 2019. КУЛТУРА

Од уторка изложба слика Мие Арсенијевић

Ликовна галерија Културног центра Врбаса организује излож...

Дан домаћег филма и у Врбасу

12. нов 2019. КУЛТУРА

Дан домаћег филма и у Врбасу

Филмски центар Србије у сарадњи са ДОКСрбија наставља реа...