Компанија "Аптив" запошљава нове раднике

Компанија "Аптив" ће током јула запошљавати нове раднике, с обзиром на то да за потребе једног озбиљног пословног партнера отвара нову фабрику у Новом Саду, саопштено је из компаније.

"Аптив" запошљава раднике из места Врбаса, Бачког Доброг Поља, Степановићева, Куцуре, Савиног Села и других и свим радницима обезбеђен је аутобуски превоз од места боравка до радног места и назад. Уколико желите да осигурате себи стално запослење у интернационалној компанији, можете позвати број телефона 060/889-25-34 и пријавити се још данас за посао. Такође, своју радну биографију можете послати на е-маил: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Кратку биографију можете послати и поштом или лично донети у фабрику. Фабрика се налази у индустријској зони Север II, Привредникова 20, 21000 Нови Сад. Отворена радна места на која можете конкурисати су: радник у производњи, радник на достави материјала, радник на Комакс машини, магационер и мајстор у одржавању", стоји у позиву "Аптива".

"Нудимо редовну месечну зараду, плаћени оброк и регрес и осмочасовно радно време са две паузе у току дана. Организован је бесплатан превоз од места становања до посла и назад. Обезбеђен је и новчани бонус за постигнути тимски резултат. Имамо организоване обуке за рад у нашој фабрици, савремено опремљен и климатизован простор, кантину са топлим и хладним оброцима, обезбеђену опрему за безбедан рад и амбуланту у кругу фабрике. Очекује вас и новчана надокнада за сваког кандидата који се запосли по вашој препоруци, као и могућност напредовања и повећања основне зараде", поручују из компаније "Аптив". "Аптив" је глобални лидер и једна од највећих светских компанија у области добављача аутомобилске индустрије. 

КУЛТУРА

Изложба минијатура Мирка Ћирића

13. авг 2019. КУЛТУРА

Изложба минијатура Мирка Ћирића

Ликовна галерија Културног центра Врбаса организоваће у ч...

Две изложбе фотографија у Градском музеју

09. авг 2019. КУЛТУРА

Две изложбе фотографија у Градском музеју

Тачно у подне у Градском музеју Културног центра Врбаса о...

Археолошки филмови од данас у Градском музеју

05. авг 2019. КУЛТУРА

Археолошки филмови од данас у Градском музеју

У Градском музеју Културног центра Врбаса данас почиње пр...

Aкција "Донеси цртеж у галерију"

30. јул 2019. КУЛТУРА

Aкција "Донеси цртеж у галерију"

Деца, мала и велика (1-18 година), из Врбаса или шире, тр...

У Галерији КЦ од уторка изложба "Косово, не/стваран живот"

20. јул 2019. КУЛТУРА

У Галерији КЦ од уторка изложба "Косово, не/стваран живот"

Галерија Културног центра Врбаса организоваће у уторак, 2...