Компанија "Аптив" запошљава нове раднике

Компанија "Аптив" ће током јула запошљавати нове раднике, с обзиром на то да за потребе једног озбиљног пословног партнера отвара нову фабрику у Новом Саду, саопштено је из компаније.

"Аптив" запошљава раднике из места Врбаса, Бачког Доброг Поља, Степановићева, Куцуре, Савиног Села и других и свим радницима обезбеђен је аутобуски превоз од места боравка до радног места и назад. Уколико желите да осигурате себи стално запослење у интернационалној компанији, можете позвати број телефона 060/889-25-34 и пријавити се још данас за посао. Такође, своју радну биографију можете послати на е-маил: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Кратку биографију можете послати и поштом или лично донети у фабрику. Фабрика се налази у индустријској зони Север II, Привредникова 20, 21000 Нови Сад. Отворена радна места на која можете конкурисати су: радник у производњи, радник на достави материјала, радник на Комакс машини, магационер и мајстор у одржавању", стоји у позиву "Аптива".

"Нудимо редовну месечну зараду, плаћени оброк и регрес и осмочасовно радно време са две паузе у току дана. Организован је бесплатан превоз од места становања до посла и назад. Обезбеђен је и новчани бонус за постигнути тимски резултат. Имамо организоване обуке за рад у нашој фабрици, савремено опремљен и климатизован простор, кантину са топлим и хладним оброцима, обезбеђену опрему за безбедан рад и амбуланту у кругу фабрике. Очекује вас и новчана надокнада за сваког кандидата који се запосли по вашој препоруци, као и могућност напредовања и повећања основне зараде", поручују из компаније "Аптив". "Аптив" је глобални лидер и једна од највећих светских компанија у области добављача аутомобилске индустрије. 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"