Heart Rock Fest 10. августа у Врбасу

Неки од најпопуларнијих српских рок бендова ће и ове године показати своју хуманост на другом Heart Rock Festu, који ће бити одржан 10. августа на Градском стадиону у Врбасу. Фестивал се одржава под покровитељством општине Врбас, а део прихода од улазница иде у хуманитарне сврхе.

Поред бенда Ничим изазван, који је иницијатор фестивала и домаћин својим пријатељима музичарима, једна од звезда вечери ће бити представници нове српске музичке сцене – група С.А.Р.С. Бенд који је за 25 година рада публици поклонио пуно сјајних песама, Неверне бебе, својом музиком ће забавити посетиоце фестивала у Врбасу, као и Дејан Цукић ће са својим Спори ритам бендом. Уз њих, пред домаћом публиком поново ће свирати Велики презир.

Организатори фестивала су желели да пруже прилику и младим бендовима да представе свој рад, а у питању су момци из нишког бенда Мајдан. Карте за овај једнодневни фестивал се могу купити у претпродаји по цени од 500 динара, у Врбасу у Канцеларији за младе и Мансарда кафеу, и у Кули у Sport stars кафеу и Brothers пабу.

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"