Одржана XX седница СO Врбас

У недељу је одржана XX седница Скупштине општине Врбас.

Иако планирано са само три тачке дневног реда, заседање је на предлог Милана Глушца и Миљане Штулић, председника и заменице председника општине Врбас, проширено додатним темама тако да су одборници разматрали укупно осам тачака.

Уз унапред предложене Одлуку о пружању грејних услуга за грејну сезону 2019/2020. године, решења Комисије за кадровска, административна питања и радне односе и уобичајена Питања и предлоге, Скупштина општине је усвојила Одлуку о завршном рачуну буџета општине Врбас за 2019. годину, нову Одлуку о максималном броју запослених на неодређено време за организационе облике у систему локалне самоуправе општине Врбас за 2017. годину, затим Извештај о реализацији годишњег и финансијског плана рада Предшколске установе "Бошко Буха" за радну 2018/2019. годину, Решење о давању сагласности на Програм рада Предшколске установе "Бошко Буха" са финансијским планом за радну 2019/2020. годину, и Решење о давању сагласности на одредбе члана 78. Статута Предшколске установе "Бошко Буха".

На предлог Комисије за кадровска, административна питања и радне односе уместо Монике Харди, чланице Школског одбора ОШ "Братство-јединство" у Куцури, у ово тело изабрана је Аранка Међеши, као представница локалне самоуправе. Такође, уместо Милоша Милића, досадашњег в.д. директора ЈАЗИП-а, који је поднео оставку, на ову функцију Скупштина општине изабрала је Драгана Михајловића.

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"