Пут Баошића отпутовалo 24 деце

Након што је претходне недеље група деце отпутовала на одмор у Добре воде, и данас је један број малишана из Врбаса кренуо на пут ка Јадрану, на одмор у Баошић. Ради се о 24 дечака и девојчице из социјално угрожених породица.

"Овај програм заједно су подржали Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Покрајински секретаријат за социјалну политику и локалне самоуправе и односи се на подршку деци из маргинализованих група. У овом случају на море одлазе деца из породица које користе услуге Народне кухиње и деца из осетљивих група. Локална самоуправа претходне недеље подржала је и одлазак деце са инвалидитетима на десетодневни одмор у Добре воде, такође у оквиру мера подршке угроженим појединцима и групама", рекла је Данијела Илић, чланица Општинског већа задужена за социјална питања, и пожелела деци угодан боравак у Црној Гори.

Према њима речима, већ наредних дана још 18 малишана, 13 за које је средства обезбедио Покрајински секретаријат за социјалну политику и пет за које је средства издвојила општина Врбас, путују на море. На овај и сличан начин овога лета из Врбаса ће на одмор отпутовати укупно 50 деце.

 

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"