Градски музеј и Туристичка организација партнери у јуну

У наставку акције "Позови комшију у музеј", Градски музеј Културног центра Врбас започео је партнерство са Туристичком организацијом оштине Врбас. Током јуна две организације ће одржати више заједничких акција, промоција, радионица и изложби, и једна другој бити подршка у раду, промоцији и пружању услуга грађанима.

О првим акцијама данас су се договарали Павле Орбовић, кустос у Градском музеју и историчар, и Марија Златовић Арсенијевић, директорка ТООВ. "Настављамо акцију која траје целе године и комшија који нам долази у музеј у јуну је Туристичка организација. Планирамо неколико програма до 20. јуна, а прво нам следи промоција ТО у нашој установи и радионице за ученике основних и средњих школа. Са ученицима ОШ 'Петар Петровић Његош' и ученицима Средње стручне школе '4. јули' организоваћемо радионице на којим ће се израђивати сувенири. Сувенири повезују и Градски музеј и Туристичку организацију и циљ нам је да након радионица изложимо све што смо урадили на њима", рекао је Орбовић.

Марија Златовић Арсенијевић, директорка ТО, оценила је да свака акција која може промовисати и јавности приближити туристичке потенцијале општине Врбас, има своју вредност и не треба је пропустити. "Наше активности су повезане и већ имамо добру сарадњу са Градским музејем, па је природно да будемо партнери и у овој акцији. Потребно је да људима који долазе у Врбас на што бољи начин представимо град, оно са чим располажемо, и верујемо да Градски музеј и Туристичка организација то могу. Управо због тога смо припремили промо филм и проспекте о туристичким потенцијалима нашег града и околине, о културним манифестацијама које се организују код нас и много чему другом, што може бити интересантно гостима који нас посећују и становницима општине Врбас", рекла је Златовић Арсенијевић.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"