Договор о сарадњи Туристичке организације и ЕК "Отето од заборава"

Етно клуб "Отето од заборава" из Куцуре и Туристичка организација општине Врбас, потписали су Уговор о пословно техничкој сарадњи. Овим је формално правно заокружена вишегодишња сарадња две стране, саопштиле су потписнице документа Марија Златовић Арсенијевић, директорка Туристичке организације, и Аранка Међеши, председница Етно клуба "Отето од заборава".

Уговором је предвиђено да Туристичка организација пружа стручну помоћ подршку и координацију одређених манифестација Етно клуба, као и да организује групне посете туриста, док се Етно клуб са друге стране обавезује на адекватан пријем и организацију посета, као и квалитетно пружање услуга туристима. 

"Уговор о пословно техничкој сарадњи представља природан резултат досадашње сарадње између ТО Врбас и Етно клуба. У претходном периоду лепо смо сарађивали и у представницима Етно клуба имали смо добре и поуздане сараднике, са којима смо настојали да што квалитетније представимо туристичке потенцијале наше општине. Овај Уговор уједно је и основ за продубљивање сарадње како би се и потенцијали Етно клуба што боље и потпуније представили садашњим и потенцијалним посетиоцима, којима се пружа могућност да посете Етно клуб и упознају се са традицијом и обичајима сва три народа која живе у Куцури – Срба, Русина и Мађара", рекла је након потписивања уговора ом Марија Златовић Арсенијевић.

Председница Етно клуба "Отето од заборава" Аранка Међеши захвалила се Туристичкој организацији на дугогодишњој сарадњи, подршци и разумевању и изразила жељу да она потраје још дуго година.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"