Туристичка организација са Сајму туризма у Нишу

Туристичка организација општине Врбас представила се на 20. Међународном сајму туризма и активног одмора у Нишу, који је  одржан у хали Чаир претходног викенда. На овогодишњој манифестацији у Нишу своју понуду представиле су туристичке организације градова и општина, туристичке агенције, хотелијери, клубови екстремних спортова, представници сеоског, здравственог и бањског туризма.

"Туристичка организација општине Врбас на овогодишњем сајму у Нишу наступила је на заједничком штанду Туристичке организације Војводине, заједно са још 18 излагача, и посетиоцима презентовала туристичке, привредне, културне и спортске потенцијале општине Врбас. Акценат је стављен на промовисање посебних облика туризма као што су: спортско-рекреативни, конгресни, ловни, риболовни, транзитни и манифестациони туризам.

У контакту са  туристичким агенцијама истакнуте су предности наше општине у смислу географског положаја, добре саобраћајне повезаности, нижих цена смештаја и ванпансионске потрошње, са циљем да у своју понуду уврсте општину Врбас као туристичку дестинацију и базу за ђачке екскурзије. Такође, у складу са тематским усмерењем 20. Међународног сајма туризма и активног одмора, посебно је издвојена и презентована понуда викенд аранжмана за активни одмор и боравак у природи. Штанд Туристичке организације Војводине организовано су посетили студенти и ученици средњих школа из Ниша и околине, где су упознати са туристичком понудом и потенцијалима Војводине и наше општине", стоји у саопштењу Туристичке организације општине Врбас.

КУЛТУРА

Песме Бранислава Зубовића у руском часопису "Рукопис"

08. апр 2021. КУЛТУРА

Песме Бранислава Зубовића у руском часопису "Рукопис"

У најновијем, угледном, међународном књижевном часопису ...

Расписан конкурс за учешће на пролећном ликовном салону УЛУВ 2021

31. мар 2021. КУЛТУРА

Расписан конкурс за учешће на пролећном ликовном салону УЛУВ 2021

Удружење Ликовних уметника општине Врбас, у сарадњи са Ли...

Објављена монографија "Јевреји у Врбасу"

30. мар 2021. КУЛТУРА

Објављена монографија "Јевреји у Врбасу"

Врбас је добио још једну вредну монографију; након објављ...

Врбас добио прву монографију о ликовном стваралаштву

24. мар 2021. КУЛТУРА

Врбас добио прву монографију о ликовном стваралаштву

У Градском музеју Културног центра Врбаса у уторак је јав...

Пролећни конкурс 2021.

16. мар 2021. КУЛТУРА

Пролећни конкурс 2021.

Одељење за децу и младе Јавне библиотеке "Данило Киш", тр...