Компанија "Аптив" поново тражи раднике у Врбасу

Компанија "Аптив" има потребу за запошљавањем оператера односно радника у производњи, магационера, оператера на достави жице и слично, због чега ће у уторак, 23. априла, у Врбасу бити поново организован сусрет овог послодавца са свим заинтересованим за посао. 

"На овом месту кандидати могу сазнати све информације о компанији и пријавити се за посао. Битно је нагласити и да кандидати не морају бити на евиденцији Националне службе за запошљавање да би дошли на разговор за посао. Они који нису у могућности да посете програм 'Отворена врата', могу да пошаљу своју биографију на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Све информације о запослењу могу се добити и на телефону 060/ 889 25 34. 'Отворена врата' одржавају се у уторак, 23. априла од 13.00 часова, у просторијама Општинске управе Врбас, у улици Маршала Тита 89", саопштено је из компаније.

Компанија "Аптив" у Новом Саду производи електричне инсталације за путничка возила различитих произвођача аутомобила широм Европе. Фабрика се налази у Новом Саду, у радној зони Север II, Привредникова 20.

"Према плану, сваки запослени пролази вишедневни тренинг у Тренинг центру. Тренинг садржи задатке и информације са којима ће се нови запослени сусретати током рада. Такође, компанија је за све своје запослене организовала превоз од места пребивалишта до места рада и назад. После тренинга у Тренинг центру, запослени одлазе у погон, где имају и подршку тренера у производњи. Они се труде да им омогуће да што боље савладају радне задатке и усаврше своје вештине. Веома нам је битно да новозапослени добију тренинг, како би се што боље прилагодили условима рада што доноси одличну продуктивност и резултакте. "Аптив" нуди петодневну радну недељу и рад у три смене. Уколико постоји потреба клијента за радним суботама, компанија вреднује сваки прековремени сат запослених. Ови сати се евидентирају и исплаћују на месечном нивоу. За све запослене организован је превоз од места пребивалишта до места рада и назад. Такође, у оквиру фабрике постоји модерно опремљена кантина са пекарским и топлим оброцима по веома ниским ценама. Ту је и амбуланта у коју запослени могу пребацити свој картон и изабрати свог личног лекара како би избегли гужве и чекање у другим домовима здравља", стоји у саопштењу.

КУЛТУРА

Песме Бранислава Зубовића у руском часопису "Рукопис"

08. апр 2021. КУЛТУРА

Песме Бранислава Зубовића у руском часопису "Рукопис"

У најновијем, угледном, међународном књижевном часопису ...

Расписан конкурс за учешће на пролећном ликовном салону УЛУВ 2021

31. мар 2021. КУЛТУРА

Расписан конкурс за учешће на пролећном ликовном салону УЛУВ 2021

Удружење Ликовних уметника општине Врбас, у сарадњи са Ли...

Објављена монографија "Јевреји у Врбасу"

30. мар 2021. КУЛТУРА

Објављена монографија "Јевреји у Врбасу"

Врбас је добио још једну вредну монографију; након објављ...

Врбас добио прву монографију о ликовном стваралаштву

24. мар 2021. КУЛТУРА

Врбас добио прву монографију о ликовном стваралаштву

У Градском музеју Културног центра Врбаса у уторак је јав...

Пролећни конкурс 2021.

16. мар 2021. КУЛТУРА

Пролећни конкурс 2021.

Одељење за децу и младе Јавне библиотеке "Данило Киш", тр...