Нови састанак Радне групе за ревитализацију ВБК

Милан Глушац, председник општине Врбас, заједно са сарадницима, присуствовао је у новом састанку Радне групе за ревитализацију Великог бачког канала, који је одржан у Палати Србија у Београду.

Као и на претходним састанцима ове врсте, чланови Радне групе коју чине представници Делегације Европске уније у Србији, експертског тима Помоћ у припреми пројекта - PPF8, надлежних републичких и покрајинских министарстава и секретаријата, и општине Врбас, презентован је тренутни статус пројектне документације за Ревитализацију Великог бачког канал.

"Презентација је показала напредак у припреми пројектне документације и задовољни смо озбиљношћу приступа и обухватом свих значајних фактора и предуслова за припрему и извођење тако значајног пројекта. На добром смо путу да се овај вишедееценијски проблем коначно реши. Представници Делегације Европске уније, као значајни финансијери овог пројекта, истакли су своју заинтересованост и спремност да инвестирају и у крајње решавање кључног проблема животне средине за наше грађане. Настављамо сарадњу са свим партнерима на овом послу", рекао је Глушац. Заједно са њим, општину Врбасу на састанку су представљали Марјан Мијановић, члан Општинског већа, и Наталија Трифковић, чланица Јединице за примену пројекта

 

 

 

 

 

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"