Отварање Лидла заказано за 11. април

Ланац продавница Лидл почиње са радом и у Врбасу, саопштено је из ове компаније. Продавнице број 26 и 27 биће отворене 11. априла у Врбасу и Параћину.

"Током протеклих пола године, становници 19 градова широм Србије имали су прилику да се увере у јединствено искуство и брзу куповину које им Лидл нуди, а са радом ће, 11. априла у 08.00 часова, почети и продавница у Врбасу, на адреси Маршала Тита 2. Први савремени дисконт у нашој земљи, до сада је отворио 25 продавница, док ће отварањима у Врбасу и Параћину, тај број порасти на 27. Верујемо да ћемо пажљиво одабраним асортиманом који је прилагођен укусима домаћег тржишта, као и најбољим односом цене и квалитета, успети да испунимо очекивања становника Врбаса.

Као и приликом сваког отварања до сада, Лидл је за посетиоце спремио посебне, слављеничке цене и богату понуду непрехрамбених производа. Прве посетиоце ће пре куповине у новоотвореном Лидлу, 11. априла, дочекати весео програм, а имаће прилику и да учествовањем у активацији испред продавнице, провере своје знање о Лидлу и добију занимљиве поклоне.

Јединствено искуство куповине, које наш трговински ланац нуди, потрошачима омогућава да купују производе са најбољим односом цене и квалитета уз уштеду времена. Томе доприноси пажљиво одабран асортиман од 1.500 производа, затим чињеница да је приликом опремања сваке продавнице вођено рачуна о јасном распореду полица како би се потрошачи што лакше снашли, и свакако, брз пролазак кроз касе, без чекања у редовима. Све то омогућава потрошачима да куповину заврше веома брзо и једноставно, а испред продавнице налази се и велики паркинг, чије је коришћење за потрошаче бесплатно", стоји у саопштењу компаније.

Радно време нове продавнице је од 08.00 до 22.00 часа сваког дана у недељи.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"