Месне заједнице помажу установе и клубове

Месне заједнице у општини Врбас наставиле су са активностима подршке установама, удружењима и клубовима, али и са уређењем животног простора на територији на којој имају надлежност.

Савет I Месне заједнице поклонио је јуче клима уређај Шах клубу Врбас. Подршка клубу долази у тренутку када шахисти опремају нове просторије у улици Ивана Милутиновића 12, у којим ће коначно имати прилику да нормално раде и тренирају сви чланови клуба. „Хвала општини Врбас и I Месној заједници на подршци која потврђује да им је развој спорта, посебно код најмлађих, веома важан. Шах је фантастична игра која развија интелект и концентрацију и позивам младе да нам се придруже у новим просторијама, да се заједно посветимо овој племенитој игри“, рекао је Ивор Лукин из Шах клуба Врбас.  

Активности је имао и Савет II Месне заједнице. Чланови овог тела посетили су јаслену групу у вртићу „Вила“ Предшколске установе „Бошко Буха“, и малишанима поклонили играчке.

Истовремено, радно је било у Месној заједници Змајево. Тамо је након десетак година коначно уређена фасада зграде МЗ, а затим су сређени и делови атарских путева посипањем и равнањем 230 тона гребаног асфалта.

 

   

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"