Општој болници акредитација на седам година

Општој болници Врбас данас је уручен званичан сертификат о успешно обављеном процесу акредитације. Извештај и сертификат који су резултат дуготрајне и темељне контроле, сачинила је Агенције за акредитацију а др Милану Попову, директору ОБВ, уручио их је Владимир Арсеновић, в.д. директора Агенције. Акредитација је добијена на максимални рок од седам година.

"Општа болница Врбас акредитована је у целости, и за клиничке и за неклиничке стандарде, и у укупном просеку оцена четворке и петице чине 98,22 одсто. По правилнику о акредитацији овакве оцене су више него довољне да Општа болница Врбас добије сертификат на седам година. Оно што морам да истакнем је да постоји један континуитет не само у процесу акредитације, већ и у унапређењу квалитета здравствене услуге. Ово је трећи сертификат о акредитацији ОБВ. Први је добијен на годину дана, други на три године, а овај последњи, на највећи могући број, на седам година. Похваљујем континуитет, али и добру организацију и тимски рад", рекао је Арсеновић.

Др Попов није крио задовољство због успешно обављене акредитације, подсећајући да је пре две године, у име запослених, најавио да ће Општа болница постати једна од најбољих установа овог типа. "Ми идемо озбиљним корацима у том правцу, а ово је један од доказа да смо на добром путу. Три године је трајала припрема да бисмо добили акредитацију на седам година. Успеха не би било да се запослени нису максимално трудили, мада, како то увек кажем, ово није похвала, већ стимулација у даљем раду. Честитам свим запосленима што је Општа болница Врбас добила акредитацију на седам година, али наглашавам да сваке године крећемо испочетка у новом процесу", рекао је др Попов и захвалио запосленима на посвећеном раду.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"