Породиљама уручени ваучери ЈКП "Комуналац"

Менаџмент Јавног комуналног предузећа "Комуналац" уручио је данас породиљама у Породилишту Опште болнице Врбас ваучере  који им омогућују да на основу рођења детета током септембра, буду ослобођене надокнаде за комуналне услуге у истом месецу. Ову акцију "Комуналац" је покренуо 01. септембра и трајаће до 31, а поводом обележавања годишњице рада. Акција се односи на породиље са територије општине Врбас које се одлуче да потомство на свет донесу у Породилишту Опште болнице. Уз букете цвећа, ваучере је породиљама којих је до данас укупно 20, уручио Синиша Адамовић, директор ЈКП "Комуналац".

"Акцију смо организовали поводом Дана предузећа, 01. септембра. Све породиље са територије општине Врбас које се породе у Општој болници биће ослобођене рачуна за наше услуге за овај месец, с циљем да помогнемо породицама са приновама, колико год наш поклон био скроман, али и с циљем да промовишемо наше Породилиште. Ово је и позив грађанкама општине Врбас да своју трудноћу и порођај прате и обаве у нашој болници, јер у њој постоје сви услови за тако нешто. Акција је наишла на позитиван одјек са свих страна, због чега размишљамо да постане традиционална и да је поновимо и неким другим поводима", рекао је Адамовић.

Др Радашин Миловић, гинеколог у Породилишту ОБВ, истакао је да је акција ЈКП "Комуналац" "леп пример како друштво, у својим доменима и моћима, може да промовише унапређење популационе политике". "Важно је да жене осете да су подржане од стране друштва и да неће бити препуштене и запостављене у овим тешким временима. Велики број породиља са територије општине Врбас породи се у Општој болници, ствари се померају на боље и у овом тренутку имамо већи број порођаја него у претходној години. Показатељу су охрабрујући и радујемо се да што више жена дође на порођај у нашу установу, у којој имамо све неопходне услове", рекао је др Миловић.

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"