Врбас на форуму "Београдски инвестициони дани 2017"

Општина Врбас учествоваће на трећем по реду инвестиционом форуму "Београдски инвестициони дани 2017", који се одржава у петак, 10. новемвра у Сава Центру. Форум "Београдски инвестициони дани 2017" организују град Београд, ПКС - Привредна комора Београда и Централно европски форум за развој - ЦЕДЕФ.

"Србија и инвестиције су опет у центру пажње. Financial times ових дана представља успехе Србије која је прва у свету по индексу перформанси гринфилд директних страних инвестиција. Индекс Србије показује да је земља у 2016. привукла више од 12 пута више гринфилд директних страних улагања него што би се очекивало за економију те величине. И водеће међународне рејтинг агенције указују на све бољи кредитни рејтинг Београда и Србије са позитивним изгледима за наступајући период, што је основа за даљи развој и нове инвестиције. Трећи 'Београдски инвестициони дани 2017' су прилика да Београд и Србија укажу на успешно реализоване инвестиције, потенцијале за нове и на изазове домаћих и страних инвеститора", стоји у најави форума.

Прилику да представи своје потенцијале, уз Београд, добила је и општина Врбас, заједно са још неколико општина из Србије. Учесници ће разговарати o директним страним, гринфилд и браунфилд инвестицијама и стратешким партнерствима, сарадњи у региону, проблемима и могућим решењима у поступку инвестирања, као и улози и подршци међународних финансијских институција.

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"