Министар Стефановић посетио Полицијску станицу

"Постоји тренд смањења кривичних дела на територији Полицијске управе Нови Сад, посебно у Врбасу, као и повећање броја расветљених кривичних дела", изјавио је данас приликом обиласка Полицијске станице Врбас, министар унутрашњих послова Републике Србије др Небојша Стефановић. Према његовим речима, стопа криминала смањена је по питању кривичних дела крађа, разбојничких крађа, али и најтежих дела убистава и убистава у покушају.

Министар је истакао да је посебно задовољан поверењем које грађани указују полицији, нагласивши да је то један од најважнијих циљева пројекта "Полиција у локалној заједници", који се спроводи и у Врбасу.

"Драго ми је да видимо добру сарадњу између грађана, локалне самоуправе, у овом случају и народног посланика, и полиције, из чега расте поверење. Полиција то поверење мора да заслужи својим радом", рекао је Стефановић указавши да је полиција у Врбасу то поверење заслужила добрим резултатима.

Управо из таквог односа са грађанима и локалном заједницом, у којој полиција свакодневно обавља задатке, организована је донаторска акција у којој је општина Врбас поклонила Полицијској станици три возила и десет радио станица. Кључеве возила начелнику Полицијске станице Владу Глођовићу уручио је потпредседник Народне Скупштине Игор Бечић.

Министар Стефановић, захваливши општини на овој донацији, истакао је да ће донирана опрема у многоме побољшати рад полиције у овој општини.

Заједно са Стефановићем Полицијску станицу су посетили Милорад Вељовић, директор Полиције, Игор Бечић, потпредседник Народне Скупштине Републике Србије, високи полицијски званичници из Министарства унутрашњих послова и Полицијске управе Нови Сад, а домаћини су им били начелник и командир ПС Врбас Владо Глођовић и Вељко Милекић, те др Братислав Кажић и Милан Глушац, председник и заменик председника општине Врбас.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"