Базени ЦФК

И поред често нестабилног времена отворени базени Центра за физичку културу „Драго Јововић“ били су једно од најпосећенијих места током летње сезоне. За непуна три месеца рада на базенима је продато близу 20.000 карата.
    „С обзиром да нам време није ишло на руку, број купача је мањи у односу на прошло лето, када је продато 30.000 улазница. Имајући у виду да је ове сезоне био знатан број кишних дана, не можемо да не будемо задовољни. Као и претходних година, трудили смо се да што више изађемо грађанима у сусрет, почев од цене карте, која је коштала 100 динара што је најјефтиније у окружењу“, рекао је Горан Грубишић, директор ЦФК „Драго Јововић“.
    Након затварања летњих љубитељи пливања имају могућност да се рекреирају на зимском базену, а цена улазнице ће највероватније бити опет 100 динара. Спортски комплекс посетили су и многи гости из других градова, најчешће у оквиру разних спортских манифестација.
    „Били смо домаћини првенства Србије у пливању за сениоре и пливачког вишебоја. Код нас су одржана два куглашка кампа, затим један џудо камп који је окупио 400 дечака и девојчица из наше земље, Црне Горе, Бугарске, Румуније, Украјине и других држава. Најмасовније такмичење биле су радничко спортске игре запослених у Електродистрибуцији и Нафтагасу на којим је учествовало више од 1.000 такмичара“, рекао је Грубишић.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"