СПС: Све бољи резултати

Марјана Мараш, председница ОО СПС, захвалила се свим грађанима који су на јучерашњим изборима у недељу дали глас, како је рекла, „победничкој коалицији СПС – ПУПС – ЈС“.

„Као и што смо најављивали, СПС и коалиција око ње су изненађење избора. Тврдили смо да на републичким изборима можемо освојити више од 15 одсто гласова, што смо доказали, док смо у општини Врбас остварили бољи резултат него на прошлим локалним изборима. Према нашим резултатима, први смо на покрајинским изборима по пропорционалном систему, а наш кандидат на већинској листи др Милан Миловић иде у други круг избора. У Равном Селу, Бачком Добром Пољу, Савином Селу смо победили на изборима, и то је резултат нашег рада и поверења грађа у нашу коалицију“, рекла је Марјана Мараш, и истакла да кандидат СПС-а др Милан Миловић има озбиљне шансе за победу у другом кругу избора.

„Хвала свим грађанима општине Врбас на подршци коалицији око СПС-а, као и на подршци коју су ми пружили као кандидату на покрајинским изборима по већинском изборном систему. Гласајући за СПС и нашу коалицију они су препознали да се ради о најбољој опцији за њих, и тренд који се почео јављати на локалним изборима пре три године, када смо освојили 19 одсто гласова, више нико не може зауставити. Цела Војводина се црвени, Србија такође, и тога ће бити све више“, рекао је Миловић. Он је позвао грађане да изађу на изборе 20. маја, како би „осигурали победу коалиције СПС – ПУПС – ЈС, којој су интереси грађана Војводине на првом месту“.

КУЛТУРА

Сликарка Татјана Мартицки гошћа Ликовне галерије

28. сеп 2020. КУЛТУРА

Сликарка Татјана Мартицки гошћа Ликовне галерије

Ликовна галерија Културног центра Врбаса организоваће у у...

Адриен Ујхази побединица 46. Палете младих

15. сеп 2020. КУЛТУРА

Адриен Ујхази побединица 46. Палете младих

Адриен Ујхази, сликарка из Новог Сада, овогодишња је побе...

Скулптуре Јулијане Протић у Ликовној галерији

08. сеп 2020. КУЛТУРА

Скулптуре Јулијане Протић у Ликовној галерији

У Ликовној галерији Културног центра Врбаса публици је од...

Нова изложба у Галерији Културног центра

19. авг 2020. КУЛТУРА

Нова изложба у Галерији Културног центра

У Ликовној галерији Културног центра Врбаса постављена је...

Мирославу Алексићу "Вишњићева награда" за 2020. годину

12. авг 2020. КУЛТУРА

Мирославу Алексићу "Вишњићева награда" за 2020. годину

Мирослав Алексић, песник из Врбаса, добитник је "Вишњићев...