Полицијски извештај

Десет кривичних дела, десет саобраћајних незгода, један пожар и осам прекршаја нарушавања јавног реда и мира, биланс је прошлонедељних активности на територији под надлежношћу врбаске полицијске станице.
    Након неколико мирних недеља на територији општине Врбас, протекла седмица остаће забележена по великом броју извршених кривичних дела и великом броју саобраћајних незгода. У периоду од 14. до 20. јула радници полицијске станице у Врбасу, на територији под надлежношћу ове установе, забележили су десет кривичних дела, од којих шест по познатом извршиоцу.
    Највише кривичних пријава врбаски полицајци поднели су за дело Угрожавање јавног саобраћаја и то три, по једну пријаву за злоупотребу службеног положаја, наношење тешке телесне повреде и тешко дело против безбедности јавног саобраћаја. У истом периоду на територији врбаске општине догодило се десет саобраћајних незгода,у којима су четири лица тешко и пет лица лакше повређено. Узроци прошлонедељних незгода били су неуступање права првенства пролаза, неприлагођена брзина кретања и непрописна радња возилом. Укупна причињена материјална штета процењује се на 340 хиљада динара.
    Протекле недеље врбаски полицајци регистровали су и осам прекршаја нарушавања јавног реда и мира за које су против 14 лица поднели одговарајуће прекршајне пријаве. Припадници ватрогасног вода имали су једну интервенцију. Причињена материјална штета је незнатна.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"