Конкурс Фонда за развој

Фонд за развој АП Војводине расписао је конкурс за дугорочно кредитирање развојних програма у области привреде, који је отворен до 15 августа.
    Средства по овом конкурсу су намењена за подстицање привредне активности и ефективности пословања субјеката у области привреде, подизање степена конкурентности и повећање извоза и запослености. Кредити ће се одобравати за област производње и услуга , и то за набавку основних средствава, опреме и лиценцних права, где право учешћа имају мала и средња предузећа са већинским приватним капиталом и предузетници који послују на територији Војводине у периоду дужем од три године.
   Кредит ће се одобравати и у области пољопривреде, за набавку пољопривредне опреме и механизације, као и набавку основног стада и матичног јата, где право учешћа имају такође мала и средња предузећа , предузетници и земљорадничке задруге које поседују задружну својину, уз услов да на територији Покрајине послују дуже од три године. Средства ће се моћи усмерити и за финансирање мини фарми, ван насељених места, где право учешћа имају и физичка лица, носиоци регистриованог пољопривредног газдинства, такође са пребивалиштем на територији Војводине.
    Могући одобрени износ кредита креће се у висини од 500 хиљада до 30 милиона динара, уз сопствено учешће од најмање 50 одсто предрачунске вредности предмета кредитирања, са роком враћања од три године, са периодом мировања од 12 месеци, односно 5 година у оквиру којих је обухваћен период отплате кредита од 24 месеца за кредите којима се финансира куповина основног стада.Конкурс јеотворен до 15 августа, а захтеви се подносе улокалним општинским канцеларијама, где се могу и добити све остале потребне информације.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"