Ковачевић у КК Врбас

Миладин Ковачевић , један од "најтраженијих Срба" протеклих дана, прихватио је понуду КК "Врбас", да у наредне две године брани боје овог клуба у Првој "Б" лиги Србије. Уговор о његовом приступању већ је потписан, а према речима Бојана Марковића, капитена и члана стручног штаба Врбашана, ових дана уследиће и званична регистрација, после чега ће се Ковачевић придружити екипи на припремама за предстојећу сезону.
    Миладин Ковачевић, доскорашњи члан универзитетског кошаркашког тима у Бигнамнтону, у држави Њујорк, од пре неколико дана је особа са Интерполове потернице , али како каже Марковић, то не представља никакву сметњу да игра у КК"Врбас".
    "Сматрамо да нема никаквих процедуралних сметњи да Миња Ковачевић убудуће брани боје нашег тима. Не осврћемо се на то што га Америка прогони, јер верујемо у Устав и законодавство Србије по чијим одредбама ни један наш држављанин не може бити испоручен другој земљи, а поготово не због дела које се њему приписује. Ако већ треба да одговара пред судом, онда нека то буде у нашој држави, с чим је и Миладин сагласан", рекао је Бојан Марковић, капитен КК "Врбас".

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"