Божидар Ђелић, потпредседник Владе Србије, у Врбасу

Божидар ЂелићФункционер Демократске странке и потпредседник Владе Србије Божидар Ђелић изјавио је у суботу у Врбасу да само проевропска влада, окупљена око лидера ДС Бориса Тадића, може увести Србију у ЕУ. Он је у сусрету са активистима ДС у центру града истакао да ће таква влада обезбедити грађанима да до краја године путују у Европу без виза и да Србија постане чланица ЕУ за четири године, а затим одбацио тврдње појединих политичара да је потписивање ССП “чин издаје”.
“Председник Тадић и ја и за оне који нас нападају и за оне који нас клевећу имамо осмех, поруку љубави, савезништва и желимо да им помогнемо да промене мишљење и да се прикључе овој шанси за просперитет наше земље”, рекао је Ђелић и изразио уверење да ће већина градјана 11. маја препознати шта је мудра државотворна политика.
“Један од лидера светског бизниса, председник Фиата, каже да су чекали да Србија прво потпише споразум са Европом, па да онда потпишу споразум са Заставом, који је од великог значаја за нашу земљу. Тамо где је Фијат, ту долази и Фолксфаген и Пежо. Влада коју би саставили лидер СРС Војислав Шешељ из Схевенингена и председник ДСС Војислав Коштуница отерала би инвеститоре из земље, затворила границе Европе, и довела до још веће незапослености у Србији”, рекао је Ђелић.
Он је током посете Врбасу присуствовао коктелу у хотелу "Бачка" где је разговарао са привредницима, а затим је посетио Пољопривредно предузеће "Сава Ковачевић".

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"