Божидар Ђелић, потпредседник Владе Србије, у Врбасу

Божидар ЂелићФункционер Демократске странке и потпредседник Владе Србије Божидар Ђелић изјавио је у суботу у Врбасу да само проевропска влада, окупљена око лидера ДС Бориса Тадића, може увести Србију у ЕУ. Он је у сусрету са активистима ДС у центру града истакао да ће таква влада обезбедити грађанима да до краја године путују у Европу без виза и да Србија постане чланица ЕУ за четири године, а затим одбацио тврдње појединих политичара да је потписивање ССП “чин издаје”.
“Председник Тадић и ја и за оне који нас нападају и за оне који нас клевећу имамо осмех, поруку љубави, савезништва и желимо да им помогнемо да промене мишљење и да се прикључе овој шанси за просперитет наше земље”, рекао је Ђелић и изразио уверење да ће већина градјана 11. маја препознати шта је мудра државотворна политика.
“Један од лидера светског бизниса, председник Фиата, каже да су чекали да Србија прво потпише споразум са Европом, па да онда потпишу споразум са Заставом, који је од великог значаја за нашу земљу. Тамо где је Фијат, ту долази и Фолксфаген и Пежо. Влада коју би саставили лидер СРС Војислав Шешељ из Схевенингена и председник ДСС Војислав Коштуница отерала би инвеститоре из земље, затворила границе Европе, и довела до још веће незапослености у Србији”, рекао је Ђелић.
Он је током посете Врбасу присуствовао коктелу у хотелу "Бачка" где је разговарао са привредницима, а затим је посетио Пољопривредно предузеће "Сава Ковачевић".

КУЛТУРА

У уторак отварање изложбе графика "Из дубине"

23. мар 2023. КУЛТУРА

У уторак отварање изложбе графика "Из дубине"

Ликовна галерија Културног центра Врбас организоваће у ут...

Конкурс за Невенов фестивал деце песника

20. мар 2023. КУЛТУРА

Конкурс за Невенов фестивал деце песника

Невенов фестивал деце песника у Савином Селу расписао је ...

Расписан Пролећни литерарно-ликовни конкурс 2023

13. мар 2023. КУЛТУРА

Расписан Пролећни литерарно-ликовни конкурс 2023

Одељење за децу и младе Јавне библиотеке "Данило Киш", ра...

Врбаски фолклораши на Данима мимозе у Херцег Новом

26. феб 2023. КУЛТУРА

Врбаски фолклораши на Данима мимозе у Херцег Новом

Наступ Фолклорног ансамбла Културног центра Врбаса био је...

Нове награде за Веселина Милићевића

22. феб 2023. КУЛТУРА

Нове награде за Веселина Милићевића

Веселин Милићевић, сатиричар, афористичар и песник за дец...