Руководство ОО Српске напредне странке захвалило се свим бирачима у општини Врбас који су на изборима подржали листу „Покренимо Србију – Томислав Николић“, и изразили задовољство оствареним резултатима својих кандидата.

„Приметан је тренд раста популарности СНС у односу на локалне изборе 2009. године, јер смо добили 2.400 гласова више. Наша странка је за само 2,5 године постала највећа странка у Србији, јер само на републичким изборима за два процента испред владајуће коалиције“, рекао је Игор Бечић, председник ОО СНС на конференцији за новинаре. Он се захвалио грађанима општине Врбас што су га подржали као кандидата за посланика у Скупштини Србије. „Грађани су ми поверили шести мандат и сигурно да ћу се трудити да оправдам то поверење. У наредном периоду ћу са још већом жељом радити на решавању проблема грађана општине Врбас. Тражићу подршку и у другим странкама и учинити све да се наша општина врати тамо где јој је и место, као велики индустријско – прехрамбени центар“, рекао је Бечић.

Изражавајући уверење да је власт спремна на све да би сачувала позиције, али без жеље да говори о конкретним неправилностима, Бечић је рекао да СНС има „снимке куповине гласова и манипулација на бирачким местима од стране владајуће коалиције, чак и у нашој општини“. „Ипак, нећу говорити о томе, јер би тиме показали да нисмо задовољни својим изборним резултатом. Напротив, ми смо веома задовољни. Грађани општине Врбас знају на који начин су избори спроведени и жао ми је што владајућа коалиција није имала снаге да изборни дан спроведе у демократској процедури“, рекао је Бечић. Говорећи о покрајинским изборима по већинском систему, Бечић је рекао да ће у наредним данима ОО СНС донети одлуку да ли ће подржати неког од кандидата у другом кругу избора.

КУЛТУРА

Расписани конкурси поводом Светосавских дана

16. јан 2020. КУЛТУРА

Расписани конкурси поводом Светосавских дана

Поводом обележавања СВЕТОСАВСКИХ ДАНА 2020, Одељење за де...

Три романа у избору за награду "Златни сунцокрет"

14. јан 2020. КУЛТУРА

Три романа у избору за награду "Златни сунцокрет"

У најужи избор за књижевну награду "Златни сунцокрет" жир...

"Ветрушка у данима неба" - Соларисов роман године

13. јан 2020. КУЛТУРА

"Ветрушка у данима неба" - Соларисов роман године

Роман Горана Лабудовића Шарла "Ветрушка у данима неба" у ...

"Скулптура у теракоти, три погледа"

09. јан 2020. КУЛТУРА

"Скулптура у теракоти, три погледа"

У Ликовној галерији Културног центра Врбаса у уторак, 14...

Верољубу Вукашиновићу награда "Небојша Деветак"

19. дец 2019. КУЛТУРА

Верољубу Вукашиновићу награда "Небојша Деветак"

Награду "Небојша Деветак" за најбољи прилог објављен у ча...