За 12. мај заказана 4. Врбашка трка

Припреме за 4. Врбашку трку, која је заказана за 12. мај, у самој су завршници. За главне трке на пет и десет километара пристигло је близу 200 пријава из земље и иностранства. Пријаве се затварају 08. маја, с тим што је за сам дан трке резервисано додатних тридесетак стартних пакета за одрасле такмичаре.

Осим домаћих такмичара за учешће на све популарнијој Врбашкој трци своје плелиминарне пријаве су послали тркачи из Украјине, Русије, Уједињеног Краљевства и земаља из окружења. "Ове године влада велико интересовање за нашу трку која ће понети и префикс међународне манифестације. Очекујемо да овогодишња трка буде до сада и рекордна по броју учесника на пет и 10 километара, а посебну радост нам причињава све масовнија посета деце нашој манифестацији", рекла је директорка трке Саманта Тот.

Старт и циљ 4. Врбашке трке је на Тргу Николе Пашића. И на сам дан трке заинтересовани се могу пријавити за учешће од 14.00 до 16.00 часова, када је и преузимање стартних бројева и пакета за одрасле тркаче. Од 16.00 часова је старт дечје трке, од 16.30 на стазу дугу један километар излазе униформисани припадници војске и полиције, док ће главне трке на пет и десет километара стартовати у 17.15 минута.

Организатор 4. Врбаске трке је Врбаски атлетски клуб, а покровитељ општина Врбас.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"