Основано Завичајно удружење Грахово - Вилуси

Потомци колониста из Грахова и Вилуса у Црној Гори, већ скоро осам деценија настањени у овом делу Војводине, основали су Завичајно удружење Грахово - Вилуси за Врбас.

Оснивачкој скупштини у просторијама I Mесне заједнице присуствовало је 36 делегата, а председавао је најстарији међу њима, професор Василије Булајић. Изабррани су органи удружења и усвојен План рада за 2024. годину, утврђен износ чланарине, а ускоро ће бити покренута и регистрација најмлађег завичајног удружења у Врбасу у Агенцији за привредне регистре.

За председника Скупштине ЗУ Грахово - Вилуси изабран је Вукашин Вујичић, заменик председника Скупштине је Владимир Мусић, а секретар Горан Миловић. Такође, изабран је Извршни одбор ЗУ; за председника ИО изабран је Владимир Ковачевић, за заменика председника Драган Шабановић, а за чланове Срђан Вујичић, Горан Ковачевић, Милован Булајић, Срђан Булајић и Жељко Жмукић.

Завичајно удружење Грахово - Вилуси позива све заинтересоване да се укључе у рад организације, на располагању им је број телефона 064.8474.347.
 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"