Борис Ројевић селектор рукометне репрезентације Србије

Борис Ројевић, тренер РК Војводина, нови је селектор мушке рукометне репрезентације Србије, једногласно је одлучио Управни одбор РСС. На место селектора Ројевић долази након Шпанца Тонија Ђероне, чији је асистент у тиму био две године, што га уз вишегодишње фантастичне резултате и изузетан рад на клупи Војводине, препоручило за новог првог стручњака државне репрезентације. Ројевић је раније водио и јуниорску селекцију Србије, стручњак је који је три пута проглашаван за најбољег тренера Србије, а након прошлогодишњег освајања Еврокупа са Војводином, проглашен је и за најуспешнијег на Балкану.

Борис Ројевић рођен је пре 44 године у Врбасу и играчку каријеру започео је у РК Врбас, а затим наставио у Колубари, Војводини, Пролетеру и Спартаку. Као тренер од 2014. године прошао је све селекције Војводине, а данас иза себе има пет титула шампиона Србије, по три Купа Србије, Суперкупа и Свесрпска купа, те један Куп Европе. 

За све фантастичне резултате и најбољу промоцију града у ком је рођен, у јесен 2023. године Ројевић је награђен Октобарском наградом, која се традиционално додељује 20. октобра поводом Дана општине Врбас и Дана ослобођења Врбаса.  

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"