Гимназијалцима представљена понуда Педагошког факултета

Педагошки факултет из Сомбора представио је данас своју понуду за наставак школовања ученицима завршних разреда Гимназије "Жарко Зрењанин". О погодностима и уловима школовања и понуђеним смеровима који се изучавају на овом факултету, матуранте Гимназије упознали су доц. др Михаел Антоловић и асистенти Оља Маричић и Младен Суботић.

"Реч је о државном и акредитованом факултету, што је битно нагласити, због великог броја разиличитих и често неакредитованих приватних факултета. Студенти на Педагошком факултету имају на располагању нови студентски дом и све услове за квалитетно студирање. Веома важна ствар је да је ове године прва година на Педагошком факултету бесплатна. Студенти из ове средине су константно присутни, из генерације у генерацију велики број њих се опредељује за студирање у нашој установи, тако да и ове године очекујемо значајан број бруцоша из Врбаса у Сомбору", рекао је Антоловић.

Педагошки факултету пружа могућност школовања на основним, мастер и докторским студијама. Смерови на основним и мастер академским студијама су учитељ, васпитач, дизајнер медија у образовању и библиотекар-информатичар, а настава је прилагођена савременом типу учења. Такође, велики је и обим стручне праксе и број изборних предмета. Сви студијски програми усаглашени су са сродним студијским програмима универзитета у ЕУ.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"