Радикали спроводе анкету

Активисти Српске радикалне странке покренули су низ акција како би кроз комуникацију са грађанима сазнали који проблеми их највише муче, али и да би добили увид у њихов однос према суђењу Војиславу Шешељу у Хагу, саопштено је на данашњој конференцији за медије.
  „Једна у низу тих активности је излазак специјалног издања 'Велике Србије' за општину Врбас. Главна тема специјала је даљи повратак чланова СНС у СРС. Процес се наставља у мањим таласима и имали смо потребу да то обајвимо, јер су грађани закључили да је једина опозициона странка СРС. Други текст се тиче рада наше одборничке групе у СО Врбас. То је критика свих најављених инвестиција које нису ни покренуте, или су накарадно покренуте. На основу наслова 'Европски продавци магле' све је јасно, а текст говори о новим радним местима, јавним предузећима и установамаи проблемима у њима“, рекао је Душко Ћутило, секретар ОО СРС.
  Ћутило је додао да СРС спроводи анкету међу грађанима како би дошли до информација шта они мисле о процесу против Војислава Шешеља. „Интересује нас да ли прате суђење, да ли Шешељ у Хагу брани и српске националне интересе, какву пресуду очекују, да ли би нас његов повратак извукао из политичке и економске кризе. Резултати ове анкете још увек нису обрађени, али је интересантно да је јасно да се став људи доста разликује од монтираних истраживања чији је циљ да се СРС сведе на што ниже гране популарности“, рекао је Ћутило. 
  Потпредседник ОО СРС Александар Шкундрић указао је, како тврди, на нека „лоша техничка решења“ учињена приликом реконструкције моста ка насељу Виногради. „Није урађен систем за одливање воде, већ се кишница скупља на завршетку моста и стварају се велике баре. Постоји и ударне рупа на почетку моста, и све то је могло бити урађено приликом главне реконструкције“, рекао је Шкундрић.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"