Све спремно за Дан општине

Поводом 20. октобра – Дана општине Врбас, заказана је свечана седница Скупштине општине. Седница ће се одржати у четвртак, 20. октобра у 11.00 часова, у сали биоскопа „Југославија“, ул. Маршала Тита бр. 73. Присутним одборницима, гостима и грађанима обратиће се Марјана Мараш, председница Скупштине општине Врбас, и др Жељко Видовић, председник општине Врбас. На седници ће бити емитован филм о резултатима оствареним у првој години мандата локалне власти, затим биће додељене традиционалне награде општине Врбас, и изведен пригодан културно-уметнички програм.
  Истога дана нешто раније, биће обележен и Дан ослобођења општине Врбас. У 09.00 часова венци ће бити положени Споменик палим борцима на гробљу у Врбасу, затим у 09.15 часова на Споменик палим борцима у ратовима од 1991. до 1999. година, и на крају, у 10.00 часова, заказано је полагање венаца на Споменик палим борцима у центру Врбаса. На овом месту биће изведен културно-уметнички програм.
  Део програма обележавања 20. октобра – Дана ослобођења општине Врбас одржаће се и у петак, 21. октобра. Тог дана, у подне, свечано ће бити откривен обновљени Споменик палим борцима Црвене армије, на углу улица Маршала Тита и Бачке. Овом чину присуствоваће и амбасадори Русије и Украјине у Србији, Александар Конузин и Виктор Недопас, и оправник послова Амбасаде Републике Белорусије у Србији Сергеј Чичук.    

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"