Нов аутобус

Јавно предузеће за превоз путника „Врбас“ проширило је возни парк новим аутобусом марке „Необус“, за чију је куповину издвојили нешто мање од 100.000 еура. Према речима Владимира Папуге, директора предузећа, захваљујући субвенцији државе, сајамском попусту и посебним попустом одобреним од „Необуса“, нови аутобус коштао је 30.000 еура мање него што је основна цена.
  „Аутобус који смо купили је приградско-туристичког типа и за почетак ће бити коришћен за ванредне поласке и даље дестинације, али је сигурно да ће саобраћати и на нашим редовним линијама ка Новом Саду. Овакве инвестиције би требало да буду редовна појава у ЈП Врбас, али с обзиром на тешку ситуацију коју смо затекли овде, требаће нам много труда да предузеће поставимо на потпуно здраве ноге“, рекао је Владимир Папуга.
  Примопредаји возила присуствовао је и др Жељко Видовић, председник општине Врбас. “Добро је је да је предузеће искористило све погодности и попусте и тако обезбедило да купи возило по најнижој могућој цени. Осим тога, ово је доказ да свако јавно предузеће може и мора бити окренуто развоју, као и да ангажована управа може да направи велики помак у односу на претходни период, када је ово предузеће било скоро отписано“, рекао је др Видовић.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"