Настављен штрајк

Радници ЈКП „Стандард“ поново су данас обуставили рад на један сат и окупили се пред зградом Скупштине општине Врбас, незадовољни што се њихови проблеми и даље остаје без решења. Они су се на овај потез одлучили због неизмирених личних доходака и припадајућих обустава. Током окупљања њима се обратио др Жељко Видовић, председник општине Врбас.
  „Радници нису криви и знам ко је крив у овом случају. Предузеће јесте у тешким условима, јесте прошла локална власт кумовала свему томе, али не можемо пустити управу да ради како хоће и како они мисле да раде, већ морају да раде комерцијално и паметно, а људи морају да добију плате. За данас је сазвана седница Управног одбор ‘Стандарда’, да разговарамо са управом још једном, али ако не буде решења ићи ћемо на смену“, рекао је Видовић.
  Из окупљене групе радника чули су се слични захтеви, али Милован Селак који је и данас предводио штрајкаче је истакао да то није захтев Штрајкачког одбора. Радници су на протест довезли и два возила, али су их по наредби полиције морали уклонити са пута.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"