Саопштење ОО СРС

Срска радикална странка поздравља одлуку владајућих странака да скрате мандат Владе Републике Србије јер актуелна власт за скоро две године колико је прошло од претходних избора за грађане Србије није урадила ништа добро и није испунила ни једно једино обећање. Реконструкцијом Владе након прве године промењено је више од пола министара, изабрана је нова Влада Ивице Дачића за коју су тврдили да је најбоља у историји Србије али се након четири месеца испоставило да је најкраћа у историји. Најбољи пример медијских манипулација којима су грађани изложени је случај министра Радуловића који је представљан као економски експерт светског ранга и велики реформатор да би га по подношењу оставке Александар Вучић и његови сатрапи прогласили криминалцем и „срамотом Србије“!

За Српску радикалну странку на предстојећим изборима треба да гласају сви који су против европских интеграција и који желе поништавање Бриселског споразума. Српска радикална странка сматра да је основни национални и економски интерес Србије што ближа сарадња са Руском федерацијом и укључивање у евроазијске интеграције јер је то једини пут за решавање бројних економских, политичких и социјалних проблема. За разлику од других политичких странака које за сваке изборе смишљају нова лажна обећања ми остајемо доследни свему за шта смо се доследно залагали претходне двадесет четири године.

Милиони незадовољних и осиромашених грађана Србије морају знати да је све једно хоће ли свој глас поклонити Чеди Јовановићу, Вучићу, Ђиласу, Динкићу, Дачићу, Чанку или Тадићу јер ће свако од њих, без разлике, наставити политику слепог испуњавања налога из Брисела, отпуштања радника, распродаје националних ресурса и даљег задуживања и понижавања српског народа. Претходни сазив Народне скупштине у коме није било Српске радикалне странке недвосмислено је показао да нико осим радикала нема знања, искуства и храбрости да се ефикасно супротстави еурофанатицима у спровођењу њихове по Србију погубне политике.

Невероватно звучи чињеница да током последњих двадесет један месец нико од челника Српске радикалне странке није гостовао ни на једној телевизији са националном фреквенцијом. Невиђена медијска блокада у којој се СРС налази показује да коалиција СНС-СПС као и режим Демократске странке пре ње стрепи и зазире једино од повратка радикала у Народну скупштину Републике Србије.

Српска радикална странка  започела је припреме за изборе на које ће као и увек до сада изаћи самостално док ће разговоре о евентуалним коалицијама водити након избора. На Републичком нивоу сарадња је могућа искључиво са странкама које су отворено против ЕУ док ћемо на локалу разгогварати са свима са којима будемо имали подударне ставове о решавању основних проблема грађана, закључио је Шаровић.

ОО СРС Врбас

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"