Saopštenje OO Pokreta Dosta je bilo

OO pokreta Dosta je bilo zbog izuzetno loše ekonomske situacije u opštini Vrbas, a naročito u javnim preduzećima, zahteva od vladajuće koalicije predvođene Srpskom Naprednom Strankom, da prekine ovu agoniju i da se časno povuče sa pozicija na kojima njeni funkcioneri nisu uradili ama BAŠ NIŠTA. Zahtevamo da to urade odmah, a najkasnije do kraja ovog meseca, kako bi lokalni izbori mogli biti održani istovremeno sa predsedničkim.

Ukoliko SNS i njeni partneri u vlasti ne podnesu ostavke i time omoguće održavanje lokalnih izbora istovremeno sa predsedničkim, još jednom će dokazati u praksi da ne žele domaćinski da raspolažu novcem vrbaških poreskih obveznika. Takođe, ukoliko odluče da se čvrsto drže za svoje fotelje i privilegije, dok Vrbas od nekadašnjeg Olimpa u ravnici postaje dolina gladi i siromaštva, još jednom, po ko zna koji put, dokazaće totalnu neodgovornost za sudbinu Opštine i građana.

Zato još jednom zahtevamo od vladajuće koalicije predvođene SNS-om, (zajedno sa : SPS, PUPS, JS, SPO, Pokretom  socijalista, Novom Srbijom, SDPS, Rusinskom demokratskom strankom, SVM I Udruženjem Krajišnika) da prekine ovu agoniju koje su i sami svesni jer su u paničnoj potrazi za  kadrovima iz drugih partija ne bi li  nekako sa “novim ljudima”, pokušali da bilo šta urade kako bi opstali na vlasti. Jedino u čemu je aktuelna vlast “uspešna“ je činjenica da je od bivše vlasti predvođene DS-om u svoje redove uspela da “prevuče” glavne aktere malverzacija u OU Vrbas, JP za prevoz putnika Vrbas i drugih javnih preduzeća.

Zato, još jednom pozivamo gospodu iz vladajuće koalicije : SNS, SPS, PUPS, JS, SPO, NS, SDPS, PS, Rusinske demokratske stranke, SVM I Udruženja Krajišnika da svojim ostavkama, omoguće raspisivanje lokalnih izbora u Vrbasu kako bi poštedeli građane Vrbasa svoje pogubne politike i omogućili stanovnicima Opštine da uz novog Predsednika Republike, izaberu i organe lokalne samouprave koji će najzad raditi u interesu građana i sprečiti krah privrede, javnih preduzeća i ustanova u Vrbasu.

OO pokreta Dosta je bilo, ovim putem takođe  obaveštava zainteresovane sugrađane da od ponedeljka do četvrtka u šalter sali Opštinske Uprave u terminu od 15 do 19h mogu svojim potpisom podržati osnivanje političke stranke Dosta je bilo i prudružiti nam se u političkoj borbi za bolji i dostojanstveniji Vrbas i Srbiju.

OO pokreta Dosta je bilo Vrbas

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"