Saopštenje OO SDS

Već više od godinu dana SNS i SPS ne dozvoljavaju radio ili tv prenos sednica Skupštine opštine Vrbas, kako građani ne bi mogli da čuju istinu o nesposobnosti lokalne vlasti, komunalnom reketiranju građana i uništavanju javnih preduzeća.

Sednice Skupštine opštine Vrbas su izgubile svaki smisao. Nema političkog dijaloga, građani nisu uključeni u proces donošenja odluka, vladajuća većina ne želi da učestvuje u raspravi već samo primenom političke sile donosi odluke.

I ovaj put, kao i do sada, niko nije dao odgovor na pitanja kako je napravljen gubitak u poslovanju JP za prevoz u 2015. godini od 70 miliona dinara, gde je potrošeno 100 miliona dinara u 2014. godini, ko je odgovoran za neisplaćene zarade u JP za prevoz putnika, zašto je JP Vrbas-gas u 2015. godini zabeležilo najgori poslovni rezultat od osnivanja, ko je i kako formirao cenu daljinskog grejanja...

Usvajanje Završnog računa budžeta opštine Vrbas za 2015. godinu je proteklo bez jedne reči predstavnika vlasti, a potrošeno je 1,5 milijardi dinara.

Prelazak predsednika opštinskog odbora Demokratske stranke u SNS i postavljenje na mesto zamenika predsednika opštine Vrbas je stvar ličnog morala i posledica očiglednog nedostatka kadra u SNS.

Konačno, rezultat trogodišnjeg rada SNS u Vrbasu je najbolje je rezimirao u ostavci Predsednik opštine Vrbas. Obraćanje je počeo rečenicom „Svak je rođen da po jednom umre, a čast i bruka žive dovijeka“, a završio sa „Bolje jedan dan sokolom nego sto godina vranom“!

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"