Saopštenje OO Pokreta "Dosta je bilo"

Poštovane sugrađanke i sugrađani,

Koliko često imate priliku da čujete prave razloge zašto privreda propada u Srbiji? Šta znate o tome kako zaista funkcioniše vlada, njeni ministri i kako se donose odluke o trošenju novca svih građana? Da li znate da red u državi može da se uvede za samo godinu dana? Potrebna je samo politička volja koju ni bivša ni sadašnja vlast nemaju.

Dođite da razgovaramo o uvođenju reda, o tome kako da uvedemo sistem da ne vladaju oni sa kupljenim diplomama i da zajedno počnemo da gasimo požar koji su u Srbiji zapalili razni kvazi stručnjaci i „biznismeni“ od ranije poznati organima gonjenja.

Odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja, koja muče srpsko društvo možete čuti na tribini koja će se održati u četvrtak, 25. februara sa početkom u 18 časova, u sali bioskopa „Jugoslavija“ u Vrbasu.

Predsednik pokreta „Dosta je bilo“ Saša Radulović predstaviće konkretne mere za oporavak Srbije. Na tribini će, pored Saše Radulovića, govoriti i Aleksandar Stevanović – ekonomski savetnik i Nikola Štula – zamenik koordinatora za Vojvodinu. Dođite da čujete sve ono čega se plaši kako republička, tako i lokalna vlast, pa nas jednako drže u medijskom mraku.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"