Ликовни конкурс "Жврљам и уживам"

Ликовна радионица "Школица - Цртица" расписала је за ученике основних и средњих школа ликовни конкурс на тему "Жврљам и уживам".

Сви заинтересовани могу се пријавити индивидуално или преко установа које похађају, са највише три рада у формату блока број 5, а техника је слободна. На полеђини сваког рада потребно је читко, штампаним словима исписати име и презиме учесника конкурса, разред, назив школе, место и поштански број, име и презиме ликовног педагога и контакт телефон или адресу електронске поште.

Конкурс је отворен до 10. јуна 2017. године. Радове ће оцењивати трочлани жири који ће именовати Ликовна радионица "Школица – Цртица". Најбољи радови ће бити изложени у фоајеу биоскопа "Југославија" крајем јуна. Прва два награђена аутора ће имати могућност да похађају летњу ликовну радионицу у трајању од два месеца, док ће трећем награђеном припасти пригодна награда.

Радове слати поштом на Ликовну галерију Културног центра Врбаса, Маршала Тита 81, 21460 Врбас, или донети лично у Ликовну галерију Културног центра Врбаса, радним данима између 09.00 и 12.00 часова преподне, односно између 18.00 и 20.00 часова послеподне. Радове након изложбе ће аутори моћи да преузму у Ликовној галерији.

Све додатне информације могу се добити на телефонима 064/9710-350 или 021/30-10-425, или путем мејла Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.