Наставници заинтересовани за "Нове технологије у образовању"

Просветни радници из општине Врбас учествоваће у суботу, 09. јуна, на Конференцији "Нове технологије у образовању 2018". На иницијативу из уз подршку локалне самоуправе, организован је колективни одлазак у Београд, а за учешће се пријавило 34 наставника из 10 основних и средњих школа, који у свом раду користе нове информационе технологије.

"Конференција 'Нове технологије у образовању' је највећи догађај ове врсте у овом делу Европе и укључује велики број домаћих, регионалних и интернационалних предавача, чија ће предавања бити фокусирана на конкретне примере добре праксе употребе ИКТ-а у учионицама. Догађај ће покрити следеће теме: рад на пројектима и креативност у учионици, кључне вештине и ментални развој, развој дигиталног садржаја за потребе учења и употреба ИКТ у другим предметима, алгоритамско размишљање и кодирање, инклузивно образовање и помоћне технологије, управљање школом кроз процес дигитализације и стручно образовање и дигиталне индустрије", саопштила је Даница Парошки, помоћница председника општине за образовање и васпитање.

Коорганизатори овог догађаја су Британски савет, Министарство просвете, науке и технолошког развоја и Министарство трговине, туризма и телекомуникација.

 

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"