Врбас домаћин семинара за кошаркашке судије

Кошаркашки савез Војводине организоваће у Врбасу семинар и испит за нове кошаркашке судије, помоћне судије и делегате са територије Војводине. Семинари за пријем и едукацију нових кошаркашких службених лица организоваће се два пута годишње и то у марту и септембру.

Полазници могу бити: 1. судије, младићи и девојке рођени од 1988. до 2000. године, 2. помоћне судије, младићи и девојке рођени од 1988. до 1998. године, 3. делегати, младићи и девојке рођени од 1988. до 1993. године.

Сви заинтересовани могу да се јаве на мејл адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. , са назнаком СЕМИНАР ЗА НОВЕ КОШАРКАШКЕ СУДИЈЕ, ПОМОЋНЕ СУДИЈЕ И ДЕЛЕГАТЕ. Уз то додати своје личне податке: име и презиме, адресу, број мобилног телефона, назив школе или факултета, кратку спортска биографију.

Пријаве трају до 23. фебруара, а контакт особа је Бранислав Кнежић, број телефона 063/707-1234. У припреми за семинар полазници треба да се пријаве на сајт www.basket021.org.rs , где се могу пронаћи службена правила игре, интерпретације, тестови, видео примери и слично.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"