Хуманитарна утакмица за Лазара Зарубицу

У понедељак, 29. маја у 17.00 часова, на стадиону крај Шлајза биће одиграна пријатељска фудбалска утакмица између кадетских тимова ФК Хајдук Јуниор из Куле и ОФК Врбас, са које ће сав прикупљени новац бити усмерен у лечење младог Куљанина Лазара Зарубице.

Лазарево здравствено стање је критично. Прошле године у мају, након операције грудног коша, дошло је до постоперативних компликација и дијагностикована му је тромбоза у срцу и ногама. Већ шест месеци налази се у коми, а за наставак лечења потребна је финансијска подршка. У акцију прикупљања помоћи укључио се и Александар Шапић са својим Хуманитарним фондом - "Буди хуман", и ово је само једна од низа акција које се организују.

Два клуба која ће одиграти утакмицу једини су клубови за које је Лазар играо.

Део хуманитарне утакмице биће и Милорад Мажић, један од најбољих европских фудбалских судија. Сви који желе да помогну, могу да дођу и подрже ову хуманитарну акцију. Лазару можете помоћи тако што ћете уписати 301 и послати СМС на број 3030. Помоћ можете пружити и уплатом на динарски или девизни рачун, као и путем е-донирај линка. Више информација можете пронаћи на сајту budihuman.rs

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"