Владимир Батез: Врбас је општина за пример

Vladimir Batez: Vrbas je opština za primer

Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез посетио је данас Средњу стручну школу „4.јули“. Том приликом разговарао је са директорком Аницом Грачанин као и професорима физичког васпитања о значају школског спорта.

Од почетка године покрајински секретар Батез обилази школе по целој Војводини с циљем промовисања школског спорта, а у општини Врбас обишао је већину школа.

„Врбас може да буде општина за пример у Војводини по опремљености спортских сала у школама, као и односу локалне самоуправе према спортским клубовима и школском спорту. Драго ми је што наставни кадар предано ради са ученицима и мотивише их да се баве спортом. Успеси ученика на спортским такмиичењима довољно говоре о раду у овој школи као и о мотивисаности ученика“, рекао је Батез.

Он је том приликом, за потрбе одвијања наставе физичког васпитања, поклонио 10 лопти за одбојку, рукомет, фудбал и кошарку.

У име ученика и запослених, покрајинском секретару захвалила се директорка ССШ „4.јули“, Аница Грачанин. „Драго ми је што је покрајински секретар посетио нашу школу, а посебно сам задовољна јер смо могли да се похвалимо са успесима наших ученика на разним спортским такмичењима“, рекла је Грачанин.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"