Саша Јанковић у Врбасу: Победићемо!

Председнички кандидат Саша Јанковић поручио је данас Врбашанима да се морају међусобно охрабрити и победом на председничким изборима започети процес смене власти која Србију води у пропаст.

"Поручују нам да смо неспособни, необразовани и лењи. Ове увреде нам не остављају простор да верујемо да нешто може да се промени само од себе. Власт која нам је отела државу не може се сама променити и наш је задатак да је променимо ми. Подржале су ме странке, неполитичке организације и појединци, неке од њих се биле на власти и правиле су грешке, али су бар знали да греше и трудили су се да их сакрију, а ови се ни то не труде. Чак су поносни на суштински погрешне принципе којим се воде. Од тога не може да нас спаси друга странка већ само држава. Немамо чему да се надамо, морамо да сменимо ову власт", рекао је Јанковић.

Он је истакао да као председник државе неће запошљавати људе већ ће то радити привредници, а држава им неће сметати као сада. "Данас је европски статистички завод саопштио да је Србија земља са највећим јазом између богатих и сиромашних. Средњи слој престаје да постоји. Није питање да ли ћу ја бити председник, питање је да ли ће предузетник моћи да води ресторан, да ли ће новинари моћи да пишу оно што мисле и да не страхују да ће изгубити посао, да ли ће радник морати да се учлањи у странку да би му уговор био продужен. Немамо где да се више повучемо, нема простора за опраштање и они који су одговорни мораће да одговарају. Нисмо неписмени, ни глупи, проблем су они, наша власт је та која прави конфликте и у региону, стварајући привид да нас они чувају од нас самих, то нећемо дозволити. Све што чекамо су људи као ми и учинимо све да Вучић изгуби изборе. То је тек почетак, а остаје нам да успех остваримо после моје победе", рекао је Јанковић.

Окупљенима су се обратили и Јасмина Долапчев, чланица ОО ДС Врбас, Аида Ћоровић, НВО активисткиња, професор Раде Вељановски и академик Душан Теодоровић.  

КУЛТУРА

Отворена изложба слика Милијане Радовановић

19. мар 2018. КУЛТУРА

Отворена изложба слика Милијане Радовановић

На изложби под називом "Време тече" отвореној у Нашој гал...

Изложба слика "Није све тако црно" Душана Савковића

16. мар 2018. КУЛТУРА

Изложба слика "Није све тако црно" Душана Савковића

У Ликовној галерији Културног центра Врбаса у уторак, 20...

Фото конкурс: Музеј и конекција

14. мар 2018. КУЛТУРА

Фото конкурс: Музеј и конекција

У оквиру Mанифестације "Музеји за 10", која се одржава од...

Изложба слика Милијане Радовановић

12. мар 2018. КУЛТУРА

Изложба слика Милијане Радовановић

У Галерији Удружења ликовних уметника Врбаса у четвртак, ...

Књижевно вече Благоја Баковића

06. мар 2018. КУЛТУРА

Књижевно вече Благоја Баковића

Православна црквена општина Врбас организовала је синоћ к...