Зоран Ђорђевић, функционер СНС, посетио Врбас

Високи функционер Српске напредне странке Зоран Ђорђевић посетио је данас Врбас и у разговору са грађанима и активистима СНС-а у центру града истакао да "само Александар Вучић и његов тим могу гарантовати даљи развој Србије и бољи живот грађанима".

"Добро сам упознат са ситуацијом у Врбасу, условима у којима раде млади људи овде. То је за сваку похвалу и одајем им признање на свему томе. Посебно ми је драго што видим много младих који се боре за своју будућност, људи који виде да је Александар Вучић човек који може Србију да води напред, да можемо да будемо економски стабилна земља. Сви ми министри, на челу са председником Владе, као и људи у Врбасу чинимо један тим, који ради на напретку земље, да нам свима буде све боље у овој нашој Србији. Свима нам је у циљу да људи у Србији буду задовољни", рекао је Ђорђевић и позвао грађане да након председничких избора и на локалним изборима подрже листу Српске напредне странке. "Поручујем грађанима да узму оловку као главно оружје и на председничким изборма заокруже Александра Вучића, то ће бити најбоље оружје против нерадника", рекао је Ђорђевић.

Члан Изборног штаба СНС и први на листи кандидата за одборнике ове партије, Милан Глушац, рекао је да разговор са грађанима представља добру прилику да се високи функционери странке упознају са тренутном ситуацијом на терену, а грађани шта је њихов план за места у којим живе.

"Веома нам је важна свака акција у којој разговарамо са грађанима. Користимо прилику да у непосредном контакту са њима чујемо њихове проблеме, предлоге и сугестије за унапређење живота у општини, у било којој области. Отворени смо за разговор и сугестије грађана били и у претходном периоду, не само у предизборној кампањи. Очекујемо да ће нас у предстојећем периоду посетити сви министри, што грађани могу да искористе за разговор са нима, јер обично немају прилику да дођу до високих функционера у Влади", истакао је Глушац.

КУЛТУРА

Културно лето Змајево

21. јун 2018. КУЛТУРА

Културно лето Змајево

Змајево ће овог лета по четврти пут бити домаћин велике к...

Дунавска соната зове младе музичаре

06. јун 2018. КУЛТУРА

Дунавска соната зове младе музичаре

Фестивал класичне музике на отвореном Дунавска соната поз...

Отворена изложба слика Петра Шушулића

28. мај 2018. КУЛТУРА

Отворена изложба слика Петра Шушулића

У Галерији Удружења ликовних уметника Врбаса - УЛУВ, отво...

Александар Габона победник 50. ФПМ

27. мај 2018. КУЛТУРА

Александар Габона победник 50. ФПМ

Победник 50, јубиларног Фестивала поезије младих је песни...

Пријем за финалисте Фестивала поезије младих

25. мај 2018. КУЛТУРА

Пријем за финалисте Фестивала поезије младих

За десет финалиста 50. Фестивала поезије младих данас је ...