Врбасу средства за регресирање превоза ђака

Vrbasu sredstva za regresiranje prevoza đaka

Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине - националне заједнице обезбедио је средства за регресирање трошкова превоза средњошколаца до образовних установа које похађају. На конкурс су се пријавиле 43 општине и града и све су добиле средства, укупно 70,8 милиона динара у последњем издвајању у 2016. години.

За регресирање превоза у периоду септембар - децембар 2016. године општина Врбас је добила 832.565 динара, а уговор је потписао Милан Глушац, председник општине Врбас. Нови конкурс биће расписан у 2017. години.

Покрајински секретар Михаљ Њилаш најавио је овом приликом и улагања у објекте школских установа за које дуго година није било издвајања. Због тога је успостављен контакт са Канцеларијом за управљање јавним улагањима, која је упутила допис свим локалним самоуправама да предложе своје објекте за обнављање. "Буџет нашег секретаријата ће определити средства за обнављање предшколских и школских објеката, посебно оних који су мање безбедни за ученике. Сагледајте своје потребе, припремите техничку документацију и на време конкуришите за средства", поручио је војвођанским председницима општина и градоначелницима Њилаш.    
 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"