Дечја недеља пуна игре

Одбор за организацију Дечје недеље, која се ове године спроводи под мотом “Нећу да бригам, хоћу да се играм!”, утврдио је програм активности за свих седам дана манифестације.

У најави Дечје недеље, познати песник Тоде Николетић ће свим првацима основних школа у општини Врбас представити и даровати књигу "Добродошлица,  у организацији Народне библиотеке „Данило Киш“, под покровитељством општине Врбас.

У понедељак, 03. октобра у 09.00 часова, на Тргу Николе Пашића, манифестацију обележавају својим активностима деца из ПУ "Бошко Буха", док у 10.00 часова програм изводе ученици основних школа "Петар Петровић Његош", "Светозар Милетић", "Братство-јединство", "20. октобар" и Основна музичка школа.

Током Дечје недеље биће отворен конкурси за литерарне и ликовне радове на тему “Нећу да бригам, хоћу да се играм!”. Народна библиотека "Данило Киш" за време манифестације бесплатно ће уписивати у чланство ученике првих разреда основних школа. У хуманитарној акцији „Деца – деци“ скупљаће се разни поклони за децу, у знак помоћи и солидарности.

У четвртак, 06. октобра у 10.00  часова, у ЦФК “Драго Јововић”, биће организован фудбалски турнир. Право наступа на такмичењу имају репрезентације 5. и 6. разреда. Такође, биће организован и Дан отворених врата када ће децу примити и председник општине Врбас.

Свакога дана на Тргу Николе Пашића, 09.00 и 16.00 часова, деца из вртића, ученици основних и средњих школа и деца из Удружења за помоћ МНРО "Кућица" и "Мултиарт"  ће имати своје програме по жељи.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"