Радио Београд 1 и Радио 202 емитовани из Врбаса

Скоро целодневни радијски програм популарних станица Радио Београд 1 и Радио 202 данас се емитује из Врбаса. Овим пројектом РТС-а, кроз јавности најпрепознатљивије емисије, попут Јутрањег програма, Каравана, Фамилиологије, Сваштаре и других, биће представљени бројни градови Србије.

Током дана у програму су се смењивали људи који воде општину, брину о културном животу, комуналној инфраструктурим, спорту, здравству, привреди. У емисијама су учествовали председник општине Милан Глушац, помоћница председника општине Ливиа Боганч Андријашевић, члан Општинског већа Јован Ковачевић, затим Марија Арсенијевић, директорка Туристичке организације, Рихард Хенгл, директор Културног цента, и други.

"Покушали смо да се представимо у најбољем могућем светлу, али смо говорили и о проблемима са којима се сусрећемо, о незапослености, развијености општине. Ово је изузетно слушан радијски програм и надам се да су многи грађани широм Србије чули нешто лепо и интересантно о Врбасу. Задовољство ми је што сам учествовао у програм и што је управо наша општина једна од првих која се укључила у овај пројекат Радио Београда 1 и 202”, рекао је Глушац.

Део програма емитовао се из просторија ЦФК "Драго Јововић" а део са Трга Николе Пашића. Пажњу Врбашана привукла је емисија Клинцијада, у којој су учествовала деца из вртића, ученици неколико основних школа и млади спортисти.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"