Кампања „Пази друге, мисли на себе!“

Kampanja „Pazi druge, misli na sebe!“ - Како se završava tvoja vožnja?

Током лета је повећано присуство мотоциклиста и мопедиста на путевима, што прати и већи број саобраћајних незгода са овом категоријом учесника у саобраћају. Мотоциклисти и мопедисти припадају рањивој групи учесника у саобраћају и препознати су као посебно угрожена циљна група у нашој земљи.

Овог лета, Агенција за безбедност саобраћаја покренула је кампању посвећену мотоциклистима и мопедистима „Пази друге, мисли на себе!“, коју ће спроводити са локалним телима за координацију послова безбедности саобраћаја на путевима, са циљем смањења броја и последица саобраћајних незгода у којима учествују мотоциклисти и мопедисти.

Кампања под називом „Пази друге, мисли на себе“ обухвата обраћање мотористима али и активности са припадницима Управе саобраћајне полиције уз директан контакт са мотористима, мопедистима и бициклистима којима ће делити кациге и промотивни материјал. На овај начин Агенција за безбедност саобраћаја промовише безбедно понашање у саобраћају, подизање свести о значају опреме и поштовања саобраћајних прописа.

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"