Изабрана нова Покрајинска влада

Скупштина АП Војводине је на трећем заседању изабрала нову Покрајинску владу. Председник Покрајинске владе је Игор Мировић. За потпредседника Покрајинске владе изабран је Ђорђе Милићевић.

За потпредседника Покрајинске владе и покрајинског секретара за привреду и туризам изабран је Иван Ђоковић. За потпредседника Покрајинске владе и покрајинског секретара за образовање, прописе, управу и националне мањине ‒ националне заједнице Михаљ Њилаш.

Изабрани су чланови Покрајинске владе: покрајински секретар за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама Мирослав Штаткић, покрајински секретар за здравство доц. др Зоран Гојковић, покрајински секретар за социјалну политику, демографију и равноправност полова Предраг Вулетић, покрајинска секретарка за финансије Смиљка Јовановић, покрајински секретар за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Огњен Бјелић, покрајински секретар за урбанизам и заштиту животне средине Владимир Галић, покрајински секретар за високо образовање и научноистраживачку делатност проф. др Зоран Милошевић, покрајински секретар за енергетику, грађевинарство и саобраћај Ненад Грбић, покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез и покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство мр Вук Радојевић.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"