Канте без налепница ЈКП убудуће остају пуне

Oд 01. јула типизиране канте за комунални отпад које немају налепницу са знаком Јавног комуналног предузећа "Комуналац", неће бити пражњене, саопштено је из Пословне јединице "Чистоћа" овог предузећа.

"Хигијеничари постављају налепнице само на канте које су задужили корисници услуга. На основу потписаних уговора између 'Комуналца' и потрошача, постоји јасна евиденција броја задужених канти. Међутим, спискови и ситуација на терену се не поклапају. Колеге су задужене канте обележили налепницима с логом предузећа, али смо закључили и да има доста нелегалних канти које смо годинама празнили без надокнаде. Уколико неко од корисника задужује мањи број канти, од стварне потребе, поштено би било да то и пријави, јер одношење смећа на месечном нивоу корисника који дужи канту од 140 литара стаје 316 динара“, рекао је пословођа ПЈ "Чистоћа" Младен Павловић.

Зелене канте за одлагање комуналног отпада подељене су корисницима услуга још 2003. Како кажу у "Чистоћи", до тада су грађани смеће скупљали у бурад, кутије и неадекватне канте, што је ружило слику града и отежавало посао комуналцима.

Корисници услуга све недоумице у вези с налепницама и задуженим кантама могу да реше позивом на број 021 706 083.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"