Деца из Врбаса учесници завршне манифестације 'Србија у ритму Европе'

Деца из Врбаса учесници су завршне манифестације 'Србија у ритму Европе', која се одржава у недељу, 19. јуна у Ћуприји. Млади из Врбаса певаће на финском језику, а да би постали овогодишњи победници и тако обезбедили прилику да следеће године Врбас буде домаћим такмичења, потребно је да сви гласамо за њих!

"Позивамо све наше суграђане да 19. јуна подрже нашу децу која се такмиче у Ћуприји, у оквиру манифестације 'Србија у ритму Европе'. Гласајте позивом или путем СМСа. Врбас представљају деца: Алекса Загорац, Ана Маринковић, Ленка Међедовић, Софија Међедовић, Хрисина Ројевић, Анастасија Андријевић и Василиса Мирковић.

Општина Врбас је покровитељ манифестације за нашу дечију делегацију. Захваљујемо се пријатељима манифестације - Fantasy радију и Атласпринту, коју медијски промовишу наше такмичаре", рекла је Мира Недић, шефица Одељења за друштвене делатности.
 
Гласање је могуће са свих мобилних оператера у Србији. Може се неограничено гласати са једног броја мобилног телефона. Цена поруке са свим трошковима износи: VIP - 36,00 динара, Теленор - 36,00 динара, МТС - 39,60 динара. Гласање траје 20 минута од момента када водитељи најаве почетак гласања, након наступа свих такмичара.
 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"