СРС: Ми смо победници избора

Бојан Марковић, председник ОО Српске радикалне странке, захвалио се данас бирачима у општини Врбас на указаном поверењу на протеклим изборима. На конференцији за медије Марковић je најавио даље оснаживање странке и истакао да су СРС и Војислав Шешељ из изборне утакмице изашли као највећи победници.

"Једина смо странка која је утростручила резултат и освојила више од 10 одсто гласова. Све остале странке освојиле су мање гласова него на прошлим изборима. Наш резултат у Врбасу један је од најбољих у Србији које је остварила Српска радикална странка", рекао је Марковић.

Он је замолио грађане да подршку овој странци поново искажу и на локалним изборима, који се, према његовим речима, очекују за неколико месеци. "Са овим гласовима СРС диригује ко ће бити нова власт у општини Врбас. Молимо суграђане да сада када се дижемо, не посустану; молити није срамота, срамота је красти и лагати. Ми смо људи чистог образа а то су грађани препознали и наградили. Настављамо даље да радимо, да се спремамо за локалне изборе, а грађанима ће бити лако да се одлуче. На једној страни СРС, а на другој СНС. Сарадње са напредњацима неће бити. Излазимо на изборе сами, после њих спремни смо са свима да разговарамо, али коалиције са СНС, понављам, неће бити", рекао је Марковић.

Председник ОО СРС искористио је прилику и свим грађанима који славе честитао Ускрс.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"