Ген. секретар Спортског савеза Србије Владимир Батез посетио Врбас

Gen. sekretar Sportskog saveza Srbije Vladimir Batez u poseti Vrbasu

Наш прослављени одбојкашки ас, носилац златне олимпијске медаље и националног признања, Владимир Батез, који обавља дужност генералног секретара Спортског савеза Србије, посетио је општину Врбас и Савез спортова општине Врбас. Разлог посете било је одржавање последњег техничког састанка пред организацију манифестације "Шта тренираш", која ће се одржати у Центру за физичку културу "Драго Јововић", у четвртак, 11. фебруара у 11.00 часова.

"Акција је замишљена као Сајам спорта у 'малом', одржава се осму годину за редом у више од 25 градова у Републици Србији. Акција се званично организује под покровитељством Министарства омладине и спорта и Спортског савеза Србије. Планирано је да акцији присуствује око 2000 основаца са територије општине Врбас. Поред деце из наше општине, акцији ће присуствовати великани српског спорта и прослављени асови: државни секретар за спорт Предраг Перуничић, председник ССС Александар Шоштар, ген. секретар ССС Владимир Батез, почасни секретар ССС Дане Корица, представници Републичког завода за спорт и медицину спорта, представници општине Врбас и Савеза спортова општине Врбас", саопштено је из ове организације након састанка.

Манифестацију ће медијски испратити Радио-телевизија Србије, Радио-телевизија Војводине и Sportnetwork.

Техничком састанку присуствовали су, поред Батеза, и председник општине Врбас др Братислав Кажић, заменик председника општине Врбас Милан Глушац, члан Општинског већа за омладину и спорт Јован Ковачевић, идејни творац акције Раде Мирић, представник Савеза спортова општине Врбас и представници спортских клубова са територије општине Врбас.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"